Helsinge Net AB

Beställa fiber till hemmet

Märkt med * är obligatorisk

Betalningssätt för anslutningen * (obligatorisk)


Beställa grävning: Anslutningsavgiften gäller för anslutning vid tomtgräns dvs. du svara själv för grävning/återställning på egen tomt. Vi erbjuder oss att utföra även detta till ett fast pris av 2000 kr. * (obligatorisk)


Val av hastighet. * (obligatorisk)


Önskad abonnemangsstart * (obligatorisk)
Multiple selectionHar du idag ADSL via telejacket från Helsinge Net Ovanåker och önskar att denna stängs ned i samband med att fibern kopplas in? * (obligatorisk)Avtalsperiod:
Beställningen är bindande. Avtalet gäller i 36 månader från leveransdagen och övergår därefter till tillsvidareavtal med en månads uppsägningtid för båda parter. Personuppgifter som lämnas via detta formulär kommer att lagras och bearbetas i syfte att utföra de tjänster som avses i formuläret. Uppgifterna kommer att behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. För mer information om vår hantering av personuppgifter se www.helsingenetovanaker.se/kundservice/behandlingavpersonuppgifter. För ytterligare information kan du även kontakta oss via info@helsingenetovanaker.se eller via vår kundtjänst. Leverans sker inom rimlig tid efter sedvanlig kreditprövning. Samtliga priser anges inklusive moms.

Sidan uppdaterades 2018-05-24

Dela på Facebook

AKTUELLT

Europeiska regionella utvecklingsfonden

Helsinge Net Ovanåker AB
Orgnr: 556816-6754
828 80 Edsbyn

Besöksadress: Långgatan 6
Telefon: 0271-574 30
E-post: info@helsingenetovanaker.se

Support och felanmälan
0271-199 99 alla dagar 08.00 till 22.00