Helsinge Net AB

Efteransluta fastighet till fiber

Gäller dig som efter kontakt med Helsinge Net Ovanåker kommit till överenskommelse att indragning av fiber till din fastighet är möjlig, vanligtvis i ett redan utbyggt område. Har du inte kommit till överenskommelse är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon 0271-574 30. Notera att efteranslutningar utförs "i mån av tid" mellan våra ordinarie projekt. Vi kan därför ha svårt att ange just när din anslutning är redo att tas i bruk.

Märkt med * är obligatorisk

Betalningssätt för anslutningen * (obligatorisk)


E-postfaktura

Vi erbjuder normalt ej grävning på tomt vid efteranslutning, dvs. du svarar själv för grävning/återställning. * (obligatorisk)


Val av hastighet * (obligatorisk)


Önskad abonnemangsstart * (obligatorisk)
Multiple selectionSka ditt befintliga bredband via telefonjacket (ADSL) från Helsinge Net Ovanåker stängas ner när fibern är inkopplad och klar? * (obligatorisk)Avtalsperiod:
Beställningen är bindande. Avtalet gäller i 36 månader från leveransdagen och övergår därefter till tillsvidareavtal med en månads uppsägningtid för båda parter. Personuppgifter som lämnas via detta formulär kommer att lagras och bearbetas i syfte att utföra de tjänster som avses i formuläret. Uppgifterna kommer att behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. För mer information om vår hantering av personuppgifter se www.helsingenetovanaker.se/kundservice/behandlingavpersonuppgifter. För ytterligare information kan du även kontakta oss via info@helsingenetovanaker.se eller via vår kundtjänst. Leverans sker inom rimlig tid efter sedvanlig kreditprövning. Samtliga priser anges inklusive moms.

Sidan uppdaterades 2018-09-25

Dela på Facebook

AKTUELLT

Europeiska regionella utvecklingsfonden

Helsinge Net Ovanåker AB
Orgnr: 556816-6754
828 80 Edsbyn

Besöksadress: Långgatan 6
Telefon: 0271-574 30
E-post: info@helsingenetovanaker.se

Support och felanmälan
0271-199 99 alla dagar 08.00 till 22.00