Helsinge Net AB

Abonnemangsstart för Voxnabruk

Den 1 juli kommer vi att öppna abonnemangen för de nya fiberanslutningarna.

Just nu pågår fiberblåsning och installationsarbeten i området. Dock återstår grävarbeten för bostäderna utmed Brobergsvägen då vintern satte stopp för våra planer. Detsamma gäller Dalkarsbo samt Finnstuga. Dessa områden kommer därmed att bli något fördröjda och vi ber om att få återkomma med mer information kring dessa.

Abonnemangen startas löpande i takt med att installationsarbetet fortskrider, men ingen kommer att bli fakturerad för sin anslutning innan officiell start.

Om du har uppsägningstider på nuvarande internetabonnemang hos annan leverantör som sträcker sig bortom den 1 juli och önskar förskjuta fiberstarten bör du meddela oss så snart som möjligt. Har du idag ett ADSL-abonnemang (via telejacket) från oss kommer detta automatiskt att gå över till din nya fiberanslutning så länge båda är skrivna  i samma namn.

Du kan även ha TV via din fiber, både ett analogt baspaket till lågt pris samt ett digitalt utbud för ökad bildkvalitet och större kanalutbud.

Läs igenom och ändra det som eventuellt inte stämmer i det avtal som du får från oss i din brevlåda. Skicka sedan tillbaka avtalet så snart du kan så hinner ändringarna göras innan fakturering.

Vid frågor går det bra att ringa oss på 0271-574 30 eller skicka via e-post till info@helsingenetovanaker.se

Sidan uppdaterades

Dela på Facebook
EU Aktuella Bidrag
EU2 Landsbyggdsprogrammet

Helsinge Net Ovanåker AB
Orgnr: 556816-6754
828 80 Edsbyn

Besöksadress: Långgatan 6
Telefon: 0271-574 30
E-post: info@helsingenetovanaker.se

Support och felanmälan
0271-199 99 vardagar 08.00 till 22.00, helger 10.00 till 22.00