Helsinge Net AB

Vi erbjuder Internet


Internet via telenätet

via Telenätet

Internet via telefonnätet nås med ett modem. Att få Internet via telefonjacket är enkelt – du behöver inte ens ha ett befintligt telefonabonnemang.

Med Internet via telefonnätet har du möjlighet att få hastigheter upp till 24 Mbit/s. Den möjliga hastigheten beror på hur lång kopparledningen är till din bostad från din telestation och dessutom beror det på kvalitén på kopparledningen. Du använder ditt befintliga telefonjack och kan välja den kapacitet som passar dig bäst, beroende på behov. Kanske brukar du betala räkningar, söka information eller läsa nyheterna? Kanske vill du se på Play-kanaler, streama film och musik?

Kostnaden för Internet utan fast telefoni blir högre på grund av att vår hyra av kopparledningen till din bostad är högre då Telia Skanova inte får in någon fast avgift för telefonin.

via Fibernätet

Vi bygger kontinuerligt ut vårt fibernät för att nå den långsiktiga målsättningen att 90% av hushållen i kommunen och 95% av företagen ska ges möjlighet att ansluta sig till höghastighetsbredband. Hör gärna av dig till vårt kontor om du undrar över förutsättningarna för fiberanslutning.

Med Internet via fibernätet får du som har ett datauttag i väggen för närvarande hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Det ger dig ett snabbt nät – både när du skickar och tar emot information – vilket banar väg för framtidens Internettjänster.

Internet via fibernätet möter kraven för dig som vill streama film och musik, ladda hem större filer, spela onlinespel, ringa med IP-telefoni med mera. Anslutningen görs direkt med nätverkskabel och vidare ut i din villa eller lägenhet. Du kan också ansluta flera datorer eller surfa trådlöst med en router.

Prislista Internet privatpersonerlänk till annan webbplats

Sidan uppdaterades

Dela på Facebook

AKTUELLT

EU Aktuella Bidrag
EU2 Landsbyggdsprogrammet

Helsinge Net Ovanåker AB
Orgnr: 556816-6754
828 80 Edsbyn

Besöksadress: Långgatan 6
Telefon: 0271-574 30
E-post: info@helsingenetovanaker.se

Support och felanmälan
0271-199 99 vardagar 08.00 till 22.00, helger 10.00 till 22.00