Helsinge Net AB

Beställa fiber till hemmet

Formuläret avser beställning av fiber-till-hemmet i områden där vi gått ut med förhandsinformation om att området är planerat för utbyggnad. I anslutningspriset ingår montering av

Märkt med * är obligatorisk


Befintligt abonnemang
Har du idag ADSL via telejacket från Helsinge Net Ovanåker AB kommer denna automatiskt att stängas ned vid aktivering av fibern så länge fiberanslutningen beställts i samma namn som den befintliga ADSL-anslutningen. Önskar du behålla din ADSL-anslutning trots att du kopplat in fiber så kontakta oss innan fiberstart. Har du anslutning via annan operatör behöver du själv säga upp abonnemanget.
Avtalsperiod
Beställningen är bindande. Avtalet gäller i 36 månader från leveransdagen och övergår därefter till tillsvidareavtal med en månads uppsägningtid för båda parter. Samtliga priser anges inklusive moms.
Grävning på tomt
Grävningen på tomt kommer att utföras med så liten åverkan som möjligt och sedan grovåterställas. Grovåterställning innebär att befintliga massor används för justering. Du ansvarar alltså själv för eventuella efterjusteringar så som mark som sjunker ihop och/eller grässådd som kan behöva göras.
Personuppgiftshantering
Personuppgifter som lämnas via detta formulär kommer att lagras och bearbetas i syfte att utföra de tjänster som avses i formuläret. Uppgifterna kommer att behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. För mer information om vår hantering av personuppgifter se helsingenetovanaker.se/kundservice/behandlingavpersonuppgifter. För ytterligare information kan du även kontakta oss via info@helsingenetovanaker.se eller via vår kundtjänst.

Sidan uppdaterades

Dela på Facebook

AKTUELLT

EU Aktuella Bidrag
EU2 Landsbyggdsprogrammet

Helsinge Net Ovanåker AB
Orgnr: 556816-6754
828 80 Edsbyn

Besöksadress: Långgatan 6
Telefon: 0271-574 30
E-post: info@helsingenetovanaker.se

Support och felanmälan
0271-199 99 vardagar 08.00 till 22.00, helger 10.00 till 22.00